Valuta:
Nederland
Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzending
Wijziging van het voertuig Retourbeleid Wij stellen altijd dezelfde dag van de orde, uiteraard het principe van bezorging de volgende dag, zodat individuen lastspanningsproducten kunnen overbrengen 1-3 dagen. Tijdens transport, waarschijnlijk 7-15 dagen.

U moet het transport betalen. Recht van terugtrekking Wij zijn toegewijd aan uw volledige voldoening. 5 dagen na het pakket moet u ons accepteren. Wisselkoersbeleid voordat u een eenvoudig retourneren krijgt, moet u contact opnemen voordat u het verzendadres terugstuurt om het artikel aan ons te retourneren. Alle items die naar ons zijn verzonden mogen niet worden gedragen, veranderd of gewassen aan hun originele staat, alle etiketten.

We kunnen niet teruggaan naar / niet de naam wijzigen, zoals onjuiste schoenen, ik vind het project niet leuk. Zorg er daarom voor dat het formaat en het project vracht wat ze willen.

Annuleer
Als u uw bestelling wilt annuleren, kunt u contact opnemen met onze klantenservice voordat u verzendt. Sorry, we kunnen de bestelling niet annuleren, als het verzonden is. Bedankt voor uw begrip. Als u erop aandringt dat u uw bestelling wilt annuleren, let op het retourbeleid.

Uw tevredenheid is ons streven. Wij bieden u een uitgebreid retourbeleid. Voordat u de goederen terugstuurt, contacteer ons eerst om uw probleem te bespreken. Meestal kunnen wij technische ondersteuning bieden om het probleem op te lossen, u hoeft niets terug te sturen. Als er sprake is van onherstelbare gebreken met de goederen, garandeert u dat u terug wilt keren naar het project, in ruil dat ze ons onze reparatie of vervanging van 12 maanden hebben gegeven, neem dan contact op met onze klantenservice. U ontvangt het bericht later. Geef alstublieft uw naam en ID. Alle bestellingen om artikelen te retourneren moeten in hun originele staat worden bewaard. Niet dragen, veranderd of gewassen, alle tags bijgevoegd, u moet de retourkosten, transportkosten, inkoopkosten betalen.